fbpx

Persoonlijk Doorbraak Traject

Doorbreek patronen, laat oude overtuigingen los en ga voor blijvende transformatie!

Binnen 3 sessies heb jij meer zelfvertrouwen, voel je meer verbinding en heb je de regie weer terug over je eigen leven!

Marc Rietvink

Heb jij het gevoel dat..

Je niet verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling? Je weet waar je naar toe wilt, maar het gebeurt gewoon niet… Je weet niet HOE je het moet doen en daardoor zit je vast op je huidige niveau.

Je blijft hangen in oude patronen. Pleasen van anderen is je wel bekend en je bent vaak (buiten jezelf) op zoek naar bevestiging..

Je sluit je makkelijk af van je eigen gevoel en zet je emoties vaak op zij om anderen de ruimte te geven. Als je eerlijk bent, durf je ook niet écht zichtbaar te zijn, terwijl je er juist zo naar verlangt om je ware zelf te laten zien. 

Je laat anderen vaak over je grenzen heen gaan en herkent dit uit je verleden. Je doet dit al langer in je leven en probeert er nu nog maar ‘wat van te maken’. Maar daar ben je klaar mee! Je wilt PLEZIER uit je leven halen, je zelfverzekerd voelen en meer verbinding ervaren ongeacht waar je bent!

Marc Rietvink

Omdat het al zo lang zo gaat, twijfel je aan jezelf.

Je vraagt jezelf niet af óf je het wel kunt, maar door je eigen gedachten ga je twijfelen of het überhaupt wel anders kan. Diep van binnen weet je het wel, maar door dat stemmetje in je hoofd dreig je je er bijna bij neer te leggen ‘dat het nou eenmaal zo is’.

Dat wil je niet! Je beseft jezelf heel goed dat als je zo door gaat, dat het ten koste gaat van je relaties, gezondheid en jouw dromen! En dat is NIET het voorbeeld dat je mee wilt geven een jouw kinderen.

Jij wilt jouw kinderen JUIST Meegeven dat alles mogelijk is en dat als je je er voor inzet, jezelf open durft te stellen, dat alles wél kan veranderen. EN dat je het niet alleen hoeft te doen.

 

Maak kennis met de unieke methode

Voelen en loslaten

Deze sessie gebruiken we om uit je hoofd, in je lijf te komen, te voelen wat jou op dit moment tegenhoudt en wat er geheeld mag worden. 

Hierna ervaar je direct meer ruimte!

Helen en vernieuwen

Heel specifiek gaan we aan de slag met het patroon dat jij mag doorbreken en er iets nieuws, positiefs voor in de plaats brengen. Niet eindeloos praten, maar dankzij effectieve hypnose gaan we een laagje dieper in jouw onderbewuste en helen we met behulp van jouw intuïtie.

Bekrachtigen

Je wilt natuurlijk blijvende transformatie, daar zorgen we deze sessie voor! Je krijgt bewezen effectieve handvatten om jouw positieve gevoelens altijd en overal op te kunnen roepen! 

We gaan voor duurzaam resultaat zodat je nooit meer terug hoeft te komen (voor dit probleem). 

Je moet het wel zélf doen,

maar je hoeft het niet alleen te doen!

 

Het is tijd voor jouw doorbraak!

Ik geloof dat iedereen een VRIJ leven verdient, een leven waarin jij volledig jezelf mag zijn en waarin je je mag laten horen én zien! En het is mogelijk, mits jij bereid bent te stoppen met de controle uit handen te geven en zelf de regie (terug) te pakken!

Er is geen beter moment dan NU. De hele wereld is in een enorme transformatie en het is nu meer dan ooit tijd voor jou om écht te gaan staan voor wie je werkelijk bent, oude patronen te doorbreken en jouw eigen dromen waar te gaan maken! In de eerste plaats voor jezelf en in de tweede plaats voor jouw (toekomstige) kinderen!

Want, wees eens eerlijk: Wat heeft het leven dat je nu leeft je al gekost? Hoeveel frustratie, onzekerheid en ongemak heeft het je al gekost?

Teveel, te lang en onnodig! 

 

Ik nodig je uit om dit avontuur aan te gaan!

Ook jij kunt verder komen in jouw reis van persoonlijke ontwikkeling! De ‘HOE DAN” ligt voor je neus en je bent slechts 1 keuze verwijderd van het volgende niveau in jouw Vrije Leven!

Met de combinatie tussen ademwerk en hypnose kun jij ein-de-lijk jouw oude patronen doorbreken én belemmerende overtuigingen loslaten én nieuw gedrag / gedachten installeren voor blijvende transformatie!

Je gaat binnen no-time veel dingen anders ervaren én voelen: meer zelfvertrouwen, meer verbinding, en het gevoel van de regie over je eigen leven hebben! Eindelijk je ware zelf met vol vertrouwen laten zien, terwijl je je eigen grenzen helder hebt én aan durft te geven. 

Dus, wat zeg je ervan? Durf je het aan om de eerste stap te nemen? Ben je er klaar voor om te stoppen met alles alleen te doen en samen aan de slag te gaan?

Of wil je liever nog even aan blijven rommelen en het zelf proberen? De keuze is helemaal aan jou.

Gun jezelf dat Vrije leven waar je zo naar verlangt, zet nu een eerste stap en plan een intake:

Ervaringen

 

Ik merkte dat ik spanning ervaar van de druk van mijn bedrijf. Na de sessie voelde ik mij rustiger en ‘in control’. Marc leidt de sessie in goede banen en gaf goede aftercare. Naast dat hij goed is in fysieke deel (het ademen) is hij ook heel goed in het mentale deel (het coachen en doorprikken). 

Tineke Zwart

Na de sessie voelde ik mij ontspannen en mentaal helder.

Top kerel, empatisch, goede luisteraar, gedreven en groot hart.

David Keizer

Wow wat een impact heeft deze sessie gehad. Ik voelde me ergens overweldigd en opgelucht tegelijk. Waar ik altijd moeite had met slapen, ben ik nu echt als een blok in slaap gevallen.

Marc is te vertrouwen en straalt rust uit, dat is fijn!

Isa Adriaanse

Mijn emoties zaten hoog door een bepaalde situatie. Hier voelde ik ook spanning en angst bij. Achteraf voelde ik mij opgelucht, kalmer en dichter bij mezelf. En ik heb een dag later een keus gemaakt waar ik al weken over aan het nadenken was. Dus very nice!

Marc is rustig en kalm, respectvol en begeleid met liefde en aandacht.

Baydir Hoefsmit

Na de sessie met Marc voelde ik mij rustig. En dat is best uniek voor mij.

Marc is professioneel en laat je op je gemak voelen.

Marja van Gerven

Het aanbod

Persoonlijk Doorbraak Traject

3 persoonlijke sessies, volledig gericht op het oplossen van jouw specifieke blokkade(s) en het realiseren van jouw verlangen(s).

Nu slechts 350,-

VIP Persoonlijk Doorbraak Traject

Naast de 3 persoonlijke sessies die volledig gericht zijn op het oplossen van jouw specifieke blokkade(s) en het realiseren van jouw verlangen(s), krijg je ook tussentijds support om te sparren of jouw ervaringen te delen. 

Nu slechts 500,- 

Ben jij klaar voor jouw doorbraak?

Stop met zelf doen en accepteer begeleiding in jouw reis!

Doorbreek patronen, laat oude overtuigingen los en ga voor blijvende transformatie!

Binnen 3 sessies heb jij meer zelfvertrouwen, voel je meer verbinding en heb je de regie weer terug over je eigen leven!