fbpx

Persoonlijke Ademsessie

Rust in je hoofd, meer helderheid en vrijheid in je leven

Ben je druk in je hoofd en verlang jij naar rust?

Wil je meer helderheid en weer gaan DOEN wat je wilt?

Dan is ademcoaching perfect voor jou!

Als ademcoach krijg ik regelmatig de vraag “Maar wat is ademcoaching dan? En wat kan het voor mij betekenen?”

Ademcoaching is een super krachtige methode om

✔️Rust in je hoofd te krijgen
✔️
Energie te laten stromen
✔️
Je zelfvertrouwen te boosten
✔️
Helderheid te krijgen
✔️
Meer vrijheid te ervaren in je leven

Dat zijn nogal wat beloftes, maar hoe werkt dat dan?

Tijdens de sessie drinken we samen een kop thee en bespreken we kort wat jouw intentie is.
Ademcoaching is juist krachtig omdat we niet veel hoeven te praten om grote resultaten te bereiken.

Ik weet dat sommige mensen zo’n ademsessie best spannend vinden. Het is natuurlijk nieuw en daarom weten ze niet weet wat ze kunnen verwachten. Daarom zorg ik voor een veilige omgeving zodat jij je op je gemak voelt en we de ademhaling haar werk kunnen laten doen.

Er zijn verschillende ademtechnieken. Zelf werk ik voornamelijk met de Verbonden Adem. Een actieve vorm van ademhaling waar ik je doorheen begeleid.

Je voelt verschillende sensaties in je lichaam en we focussen op jouw intentie zodat jij het maximale uit deze sessie haalt.

Binnen 1,5 uur ervaar jij meer ontspanning, zit je meer in je lijf en ga je naar huis met rust in je hoofd en helderheid in je leven!

Over Marc

“De juiste ademhaling veranderde mijn leven”

Ik wist dat er meer in zat, het leven dat ik tot dan toe had geleefd was vooral ‘leuk meedoen’. Ik leefde volgens de regels van een ander. Onbewust probeerde ik te voldoen aan verwachtingen van mijn omgeving: met sport, mijn bedrijf, geluk, met alles.

Ademhaling gaf me inzicht in wie ik werkelijk ben. Het hielp me blokkades op te heffen en het creëerde ruimte voor nieuwe avonturen. Meer en meer ontdekte ik dat ademhaling de afstandsbediening is tot hoe ik me voelde: Drukte ik op een andere knop, kreeg ik een ander resultaat.

Na intens veel onderzoek, opleidingen en de officiële certificering tot ademcoach begeleid ik mensen met behulp van ademhaling naar het leven waar ze van dromen!

Deze mensen gingen je voor:

Marc zijn workshop was fijn! Rustige setting met heldere uitleg over waarom ademhaling zo belangrijk is en hoe je het in kan zetten om gezonder en energieker te leven. Ik heb weer een aantal mooie punten mee naar huis genomen om mee aan de slag te gaan.

Zo heb ik pasgeleden ook een één op één ademsessie gedaan waarbij ik heel goed begeleid werd. Ik voelde me op mijn gemak en veilig waardoor ik diep kon gaan en emoties uit mijn systeem kon laten. Bedankt!

Baydir Hoefsmit

 

Verhelderende en zeer leerzame ademhalingsworkshop gehad. Ik denk nu bewuster over mijn ademhaling na en in welke staat ik mijn ademhaling wil hebben!

Annelies van Bakel

Een duidelijke workshop over verschillende manieren van ademhaling die er voor kunnen zorgen in welke staat van zijn je wilt komen/zijn. Door de oefeningen wordt het voor jezelf ook duidelijk en kun je aan de slag!

Gerdine Kouwer

Marc is helder in z’n uitleg en geeft een duidelijke beschrijving hoe het lichaam betreft ademhalen werkt, en waarom welke ademhalingstechnieken goed toe te passen zijn om meer uit het dagelijkse leven te halen. Ik heb de workshop bij Marc gevolgd: aanrader!

Wesley Tax

Praktische details

Beschikbaarheid

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag tussen 10:00u en 15:00uur

Bij uitzondering op zaterdag

Locatie

In Oostzaan of Landsmeer, de exacte locatie ontvang je bij je bevestiging. 

 

Investering

Nu van 199,- voor slechts 149,-!

Breathe, Move, Grow!