fbpx

Persoonlijk Doorbraak Traject

Doorbreek patronen, laat oude overtuigingen los en ga voor blijvende transformatie!

Met 3 maanden (vanaf) heb jij meer zelfvertrouwen, voel je meer verbinding en heb je de regie weer terug over je eigen leven!

Marc Rietvink

Heb jij het gevoel dat..

Je niet verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling? Je weet waar je naar toe wilt, maar het gebeurt gewoon niet… Je weet niet HOE je het moet doen en daardoor zit je vast op je huidige niveau.

Je blijft hangen in oude patronen. Pleasen van anderen is je wel bekend en je bent vaak (buiten jezelf) op zoek naar bevestiging..

Je sluit je makkelijk af van je eigen gevoel en zet je emoties vaak op zij om anderen de ruimte te geven. Als je eerlijk bent, durf je ook niet écht zichtbaar te zijn, terwijl je er juist zo naar verlangt om je ware zelf te laten zien. 

Je laat anderen vaak over je grenzen heen gaan en herkent dit uit je verleden. Je doet dit al langer in je leven en probeert er nu nog maar ‘wat van te maken’. Maar daar ben je klaar mee! Je wilt PLEZIER uit je leven halen, je zelfverzekerd voelen en meer verbinding ervaren ongeacht waar je bent!

Marc Rietvink

Omdat het al zo lang zo gaat, twijfel je aan jezelf.

Je vraagt jezelf niet af óf je het wel kunt, maar door je eigen gedachten ga je twijfelen of het überhaupt wel anders kan. Diep van binnen weet je het wel, maar door dat stemmetje in je hoofd dreig je je er bijna bij neer te leggen ‘dat het nou eenmaal zo is’.

Dat wil je niet! Je beseft jezelf heel goed dat als je zo door gaat, dat het ten koste gaat van je relaties, gezondheid en jouw dromen! En dat is NIET het voorbeeld dat je mee wilt geven een jouw kinderen.

Jij wilt jouw kinderen JUIST Meegeven dat alles mogelijk is en dat als je je er voor inzet, jezelf open durft te stellen, dat alles wél kan veranderen. EN dat je het niet alleen hoeft te doen.

 

Maak kennis met de unieke methode

Voelen en loslaten

Deze sessie gebruiken we om uit je hoofd, in je lijf te komen, te voelen wat jou op dit moment tegenhoudt en wat er geheeld mag worden. 

Hierna ervaar je direct meer ruimte!

Helen en vernieuwen

Heel specifiek gaan we aan de slag met het patroon dat jij mag doorbreken en er iets nieuws, positiefs voor in de plaats brengen. Niet eindeloos praten, maar dankzij effectieve hypnose gaan we een laagje dieper in jouw onderbewuste en helen we met behulp van jouw intuïtie.

Bekrachtigen

Je wilt natuurlijk blijvende transformatie, daar zorgen we deze sessie voor! Je krijgt bewezen effectieve handvatten om jouw positieve gevoelens altijd en overal op te kunnen roepen! 

We gaan voor duurzaam resultaat zodat je nooit meer terug hoeft te komen (voor dit probleem). 

Je moet het wel zélf doen,

maar je hoeft het niet alleen te doen!

 

Het is tijd voor jouw doorbraak!

Ik geloof dat iedereen een VRIJ leven verdient, een leven waarin jij volledig jezelf mag zijn en waarin je je mag laten horen én zien! En het is mogelijk, mits jij bereid bent te stoppen met de controle uit handen te geven en zelf de regie (terug) te pakken!

Er is geen beter moment dan NU. De hele wereld is in een enorme transformatie en het is nu meer dan ooit tijd voor jou om écht te gaan staan voor wie je werkelijk bent, oude patronen te doorbreken en jouw eigen dromen waar te gaan maken! In de eerste plaats voor jezelf en in de tweede plaats voor jouw (toekomstige) kinderen!

Want, wees eens eerlijk: Wat heeft het leven dat je nu leeft je al gekost? Hoeveel frustratie, onzekerheid en ongemak heeft het je al gekost?

Teveel, te lang en onnodig! 

 

Ik nodig je uit om dit avontuur aan te gaan!

Ook jij kunt verder komen in jouw reis van persoonlijke ontwikkeling! De ‘HOE DAN” ligt voor je neus en je bent slechts 1 keuze verwijderd van het volgende niveau in jouw Vrije Leven!

Met de combinatie tussen ademwerk en hypnose kun jij ein-de-lijk jouw oude patronen doorbreken én belemmerende overtuigingen loslaten én nieuw gedrag / gedachten installeren voor blijvende transformatie!

Je gaat binnen no-time veel dingen anders ervaren én voelen: meer zelfvertrouwen, meer verbinding, en het gevoel van de regie over je eigen leven hebben! Eindelijk je ware zelf met vol vertrouwen laten zien, terwijl je je eigen grenzen helder hebt én aan durft te geven. 

Dus, wat zeg je ervan? Durf je het aan om de eerste stap te nemen? Ben je er klaar voor om te stoppen met alles alleen te doen en samen aan de slag te gaan?

Of wil je liever nog even aan blijven rommelen en het zelf proberen? De keuze is helemaal aan jou.

Gun jezelf dat Vrije leven waar je zo naar verlangt, zet nu een eerste stap en plan een intake:

Ervaringen

Ik had het gevoel niet goed genoeg te zijn en dit kwam steeds in allerlei gebieden van mijn leven terug waardoor ik vaak vast liep. Nadat ik hier jarenlang tegenaan liep, was ik er helemaal klaar mee! Na de intake met Marc voelde het goed en had ik het gevoel dat het mogelijk was om hier na al die tijd toch verandering in te brengen.

En dat is gelukt!

Marc creëert een veilige omgeving waardoor je je snel op je gemak voelt. Dat was fijn omdat ik het best wel spannend vond om aan te gaan. Ik heb nu meer zelfvertrouwen, rust en een vrijer gevoel. En ook: Het gevoel dat ik goed genoeg ben, ik het goed (genoeg) doe, ik gewoon mezelf kan zijn en de dingen kan doen die ik wil doen!

Hanneke de Groot

De inspiratiesessie was al zo verhelderend dat ik zonder twijfel het Doorbraaktraject aan wilde gaan! Ik maakte mij veel te druk wat anderen overal van vonden in plaats van te luisteren naar wat ik zelf wilde en voelde. Ik was niet happy in mijn huidige baan en mocht oude patronen doorbreken.

Ik vond het zo fijn om iemand naast me te hebben die je me hierin heeft begeleid, Marc is iemand met veel geduld, begrip en vertrouwen. De sessies waren heel bijzonder! Ik heb veel losgelaten en dit traject heeft mij echt terug naar mijzelf gebracht. Ik maak nu meer mijn eigen keuzes en heb zelfs een nieuwe baan!

Savanna Keissen

De reden dat ik de sessie bij Marc boekte was dat ik heel veel dingen wilde, maar niet in actie kwam. Na de sessie en de dag erna heb ik al meer gedaan dan in de afgelopen weken bij elkaar: Gewerkt aan mijn website, mijn online aanbod, een afspraak gemaakt bij een nieuwe sportschool, een planning gemaakt! WOW!. Voor mij betekent dit heel veel! Zoals naar voren kwam: DAADKRACHT! In actie komen en doen wat ik moet doen. 

Ik weet dat als ik dit niet had gegaan, dat het me veel frustratie had opgeleverd en dat mijn zelfvertrouwen was gedaald.. Toch vond ik het best wel spannend om te doen omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Ook het liggen ademen op een andere manier dan je gewend bent, waarbij je allerlei lichamelijke sensaties ervaart vond ik best spannend en kwetsbaar. Super belangrijk dus om je op je gemak en veilig te voelen en daar heeft Marc absoluut voor gezorgd. Heel prettig!

Ik zou dit aan iedereen aanraden die zijn zelfvertrouwen wilt boosten en de kracht van je eigen mind en lichaam te ervaren.

Marleen van der Horst

Voordat ik het traject startte was ik de verbinding met mijn lichaam kwijt, zag mijn lijf echt als een apart iets wat niet ten goede kwam aan mijn gevoel van vertrouwen in mezelf. Dit werkte door in de rest van mijn leven. Ik zocht vooral extern bevestiging en luisterde te weinig naar mezelf.

Dankzij het Doorbraaktraject heb ik weer een gevoel van verbinding met mijn lijf! Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn innerlijke stem. Er is nu ruimte om mijn echte ik te leren kennen, om haar steeds meer te gaan zien. De drang naar het zoeken van validatie van buitenaf is kleiner. Ik voel me welkom in de wereld en waardevol!

Marc maakte voor mij het verschil doordat hij doorpakt. Hij is niet lief om egostrelend te zijn en daarmee klanten ‘te winnen’. Hij is duidelijk in wat hij biedt en wat hij van je verwacht. Zijn humor is prettig en hij creëert een hele veilige omgeving waarin het makkelijk is je over te geven aan het proces. Hij geeft vertrouwen dat je als persoon goed bent zoals je bent en meer kunt groeien.

Anna Bruggeman

Voor dit traject zette ik mijzelf volledig in de wachtstand, bleef zoeken naar bevestiging buiten mezelf en durfde niet op mezelf en mijn gevoel te vertrouwen. Ik zat fysiek zo vol spanning en zo vol angst. Na de eerste sessie voelde ik al dat ik dat allemaal kwijt was. Ik denk dat ik er niet gezonder op was geworden als ik dit niet was aangegaan. Ik had ook niet de moeder kunnen zijn die ik wil zijn.

Sinds het Doorbraaktraject ervaar ik ruimte, lucht en de regie. Problemen en emoties van anderen gaan niet meer met mij aan de haal. Ik kan er voor anderen zijn door mezelf te zijn. Ik durf (en wil!) mezelf laten zien. Ik ben nog steeds onder de indruk. Het is heerlijk om het gevoel van licht altijd bij mezelf op te kunnen roepen, als mini shotjes van happiness.

Debbie Dijjers

Ik heb ja gezegd tegen het traject omdat ik  merkte dat ik mezelf op allerlei manieren klein hield. Daarbij miste ik de connectie met mezelf en met anderen om mij heen. Sinds het Doorbraaktraject ervaar ik meer rust en vrijheid en heb ik meer helderheid in wat ik wil. Ik weet waar ik op vastliep en heb nu een manier gevonden om dit los te laten.

Marc maakte voor mij het verschil omdat hij een persoon is die én goed voelt wat iemand nodig heeft, een prettige uitstraling heeft waardoor je je snel op je gemak voelt, maar ook de pittige vragen niet uit de weg gaat.

Marielle Dekker

Mijn emoties zaten hoog door een bepaalde situatie. Hier voelde ik ook spanning en angst bij. Achteraf voelde ik mij opgelucht, kalmer en dichter bij mezelf. En ik heb een dag later een keus gemaakt waar ik al weken over aan het nadenken was. Dus very nice!

Marc is rustig en kalm, respectvol en begeleid met liefde en aandacht.

Baydir Hoefsmit

 

Ik merkte dat ik spanning ervaar van de druk van mijn bedrijf. Na de sessie voelde ik mij rustiger en ‘in control’. Marc leidt de sessie in goede banen en gaf goede aftercare. Naast dat hij goed is in fysieke deel (het ademen) is hij ook heel goed in het mentale deel (het coachen en doorprikken). 

Tineke Zwart

Het aanbod

1:1 Doorbraak Intensive - 1 maand

– 4 online sessies met de krachtige combinatie van Breathwork en hypnose. Volledig gericht op het oplossen van jouw specifieke blokkade en het realiseren van jouw verlangen.

Nu 1000,-

1:1 Doorbraak - 6 maanden

– 6 online sessies met de krachtige combinatie van Breathwork en hypnotherapie, volledig gericht op het oplossen van jouw specifieke blokkade en het realiseren van jouw verlangen. Het ‘Werk’.

– 6 Tussentijdse coach-calls voor accountability, ondersteuning en focus. De ‘Voortgang’.

Nu 5000,-

“Ik had echt het gevoel dat het tijd was om iets te gaan doen in plaats van alleen maar te dénken over veranderingen die ik voor mezelf wilde. Ik wilde graag liever zijn voor mezelf en meer zelfvertrouwen ervaren. Door de oefeningen en ankers heb ik nu tools om uit mijn hoofd te komen. Ik ben me nu ook bewust van de keuze die ik heb om zelf te kiezen hoe ik reageer op gebeurtenissen. Marc is lekker direct, rustig en met volle aandacht aanwezig tijdens de sessie!” – Martine

Ben jij klaar voor jouw doorbraak?

Stop met zelf doen en accepteer begeleiding in jouw reis!

Doorbreek patronen, laat oude overtuigingen los en ga voor blijvende transformatie!

Binnen 3 sessies heb jij meer zelfvertrouwen, voel je meer verbinding en heb je de regie weer terug over je eigen leven!