fbpx

Hee you!

Wil jij eindelijk van die belemmerende overtuigingen af?
Jouw oude patronen doorbreken en eindelijk Vol Vertrouwen zichtbaar zijn?!

 

Meld je nu GRATIS aan

Gratis Masterclass ‘Vol Vertrouwen Zichtbaar’!

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de masterclass ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie om een vrij Leven te creëren. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

 

marc rietvink

Dit levert de Masterclass je op:

Een doorbraak!

Laat het oude los. Je loopt al lang genoeg rond met spanningen, onzekerheid en andere emoties die je niet langer helpen. 

Tijdens de Masterclass ervaar je direct een doorbraak om vol vertrouwen zichtbaar te zijn.

 

Rust in je hoofd

Dankzij de bewezen succesvolle hypnobreathwork methode ontstaat er direct rust in je hoofd, ruimte voor nieuwe en positieve energie en kun je vanuit Flow verder om te gaan staan voor wie je werkelijk bent! 

Energie

Ontdek de kracht van de adem zodat je altijd een concrete tool hebt waarmee je jouw energie kunt verhogen. 

Groeiend bewustzijn

Je ontdekt hoe je onderbewuste werkt zodat je meer controle krijgt over je gevoel, je gedachten en meer vanuit intuïtie kunt gaan ondernemen. 

Helderheid

Concrete stappen om toe te passen! Dat heb je nodig en dat krijg je. Zo ontstaat er meer helderheid, balans, voel je je vrolijker en kun je verder met het aantrekken van jouw ideale klanten!

Deze Masterclass is voor jou als jij:

Ondernemer bent en GROOTS wilt groeien en wilt gaan staan voor wie je wérkelijk bent.

Je klaar bent met jezelf verstoppen en vol vertrouwen zichtbaar wilt zijn.

Je bent klaar met aanmodderen en bent toe aan een Doorbraak!

Deze Masterclass is niet voor jou als je geen ondernemer bent. 

Marc Rietvink

Over Marc:
Ademcoach, Hypnotherapeut en trotse papa 

“Ademwerk en hypnose veranderde mijn leven”

Ik wist dat er meer in zat, het leven dat ik tot dan toe had geleefd was vooral ‘leuk meedoen’. Ik leefde volgens de regels van een ander. Onbewust probeerde ik te voldoen aan verwachtingen van mijn omgeving: met sport, mijn bedrijf, geluk, met alles.

het leverde me niets op, behalve een hoop stress, druk en uiteindelijk tot twee keer aan toe overspannen in mijn baan.

Daar was ik klaar mee, ik wilde mijn éigen regels maken! Mijn eigen leven creëren en ik wilde stoppen met ‘meedoen’ en eindelijk gaan winnen!

Ademhaling gaf me inzicht in wie ik werkelijk ben. Het hielp me blokkades op te heffen en het creëerde ruimte voor nieuwe avonturen. Meer en meer ontdekte ik dat ademhaling de afstandsbediening is tot hoe ik me voelde: Drukte ik op een andere knop, kreeg ik een ander resultaat.  Daar kwam hypnose bij! Doordat ik met deze tool nog dieper kon communiceren met het onderbewuste, lukte het me om binnen een paar sessies van jarenlange belemmerende overtuigingen af te komen. Waar ik mezelf eerst niet durfde te laten horen of zien, stond ik nu opeens moeiteloos op de voorgrond en durfde ik eindelijk zichtbaar te zijn!

Na intens veel onderzoek, opleidingen en de officiële certificering tot ademcoach en hypnotherapeut, begeleid ik mensen naar een VRIJ leven met een succesvol eigen bedrijf zónder blokkades en mét zelfvertrouwen!

Zij werkten al met Marc:

 

Ik merkte dat ik spanning ervaar van de druk van mijn bedrijf. Na de sessie voelde ik mij rustiger en ‘in control’. Marc leidt de sessie in goede banen en gaf goede aftercare. Naast dat hij goed is in fysieke deel (het ademen) is hij ook heel goed in het mentale deel (het coachen en doorprikken). 

Tineke Zwart

“Ik was nogal aan het doorrazen en dit heeft er weer even voor gezorgd dat ik terug ging in die connectie die voor mij zo belangrijk is: Aandacht aan liefde voor mijn lichaam. Voor de sessie had ik veel spanning in mijn lijf en zat mijn ademhaling hoog. Na de sessie voelde ik meer verbinding met mijn lichaam. Tijdens de sessie had ik het vertrouwen in goede handen te zijn. Marc creëert een veilige plek en helpt je door je spanningen en angsten heen te ademen. Bedankt!” 

Anne-Clair Fleer

In mijn business ging alles goed, maar ik werd vooral belemmerd door stukken uit mijn privé leven. Ik voelde dat het dingen uit het verleden waren die mij tegenhielden. Na een relatie uit het verleden voelde ik mij awkward in de buurt van mannen. Dit vond ik erg vervelend want ik wilde wel graag weer openstaan voor een nieuwe relatie.

Na het Doorbraaktraject voel ik meer vertouwen in mezelf en zie mogelijkheden. Ik kijk niet meer weg en durf contact te maken met mannen en ik durf mezelf meer te laten zien. Als ik dit niet was aangegaan had ik niemand gehad om mijn successen mee te delen. Marc stelt rake vragen en weet precies de juiste vraag te stellen om tot de kern te komen. Bedankt voor de goede hulp en begeleiding!

Mariella Vink

 

Een aantal dagen na de sessie met Marc merkte ik direct dat ik meer vertrouwen in mezelf heb, nieuwe ideeën heb en weer helemaal enthousiast kan worden hiervan! Het voelt alsof er iets in weg zat en dat is nu losgekomen. Waar ik eerder angst en weerstand voelde heb ik nu weer super veel energie en vertrouwen dat het allemaal goed komt! Ik heb Marc ervaren als heel relaxed en open. Ik zat mezelf ontzettend in de weg en wist niet hoe ik dit om kon buigen. maar daar heeft Marc mij enorm mee geholpen.

Robin Holman

Ik heb ja gezegd tegen het traject omdat ik  merkte dat ik mezelf op allerlei manieren klein hield. Daarbij miste ik de connectie met mezelf en met anderen om mij heen. Sinds het Doorbraaktraject ervaar ik meer rust en vrijheid en heb ik meer helderheid in wat ik wil. Ik weet waar ik op vastliep en heb nu een manier gevonden om dit los te laten.

Marc maakte voor mij het verschil omdat hij een persoon is die én goed voelt wat iemand nodig heeft, een prettige uitstraling heeft waardoor je je snel op je gemak voelt, maar ook de pittige vragen niet uit de weg gaat.

Marielle Dekker

Ik had het gevoel niet goed genoeg te zijn en dit kwam steeds in allerlei gebieden van mijn leven terug waardoor ik vaak vast liep. Nadat ik hier jarenlang tegenaan liep, was ik er helemaal klaar mee! Na de intake met Marc voelde het goed en had ik het gevoel dat het mogelijk was om hier na al die tijd toch verandering in te brengen.

En dat is gelukt!

Marc creëert een veilige omgeving waardoor je je snel op je gemak voelt. Dat was fijn omdat ik het best wel spannend vond om aan te gaan. Ik heb nu meer zelfvertrouwen, rust en een vrijer gevoel. En ook: Het gevoel dat ik goed genoeg ben, ik het goed (genoeg) doe, ik gewoon mezelf kan zijn en de dingen kan doen die ik wil doen!

Hanneke de Groot

De inspiratiesessie was al zo verhelderend dat ik zonder twijfel het Doorbraaktraject aan wilde gaan! Ik maakte mij veel te druk wat anderen overal van vonden in plaats van te luisteren naar wat ik zelf wilde en voelde. Ik was niet happy  en mocht oude patronen doorbreken.

Ik vond het zo fijn om iemand naast me te hebben die je me hierin heeft begeleid, Marc is iemand met veel geduld, begrip en vertrouwen. De sessies waren heel bijzonder! Ik heb veel losgelaten en dit traject heeft mij echt terug naar mijzelf gebracht waardoor ik nu echt mijn eigen keuzes maak!

Savanna Keissen

De reden dat ik de sessie bij Marc boekte was dat ik heel veel dingen wilde, maar niet in actie kwam. Na de sessie en de dag erna heb ik al meer gedaan dan in de afgelopen weken bij elkaar: Gewerkt aan mijn website, mijn online aanbod, een afspraak gemaakt bij een nieuwe sportschool, een planning gemaakt! WOW!. Voor mij betekent dit heel veel! Zoals naar voren kwam: DAADKRACHT! In actie komen en doen wat ik moet doen. 

Ik weet dat als ik dit niet had gegaan, dat het me veel frustratie had opgeleverd en dat mijn zelfvertrouwen was gedaald.. Toch vond ik het best wel spannend om te doen omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Ook het liggen ademen op een andere manier dan je gewend bent, waarbij je allerlei lichamelijke sensaties ervaart vond ik best spannend en kwetsbaar. Super belangrijk dus om je op je gemak en veilig te voelen en daar heeft Marc absoluut voor gezorgd. Heel prettig!

Ik zou dit aan iedereen aanraden die zijn zelfvertrouwen wilt boosten en de kracht van je eigen mind en lichaam te ervaren.

Marleen van der Horst

Voordat ik het traject startte was ik de verbinding met mijn lichaam kwijt, zag mijn lijf echt als een apart iets wat niet ten goede kwam aan mijn gevoel van vertrouwen in mezelf. Dit werkte door in de rest van mijn leven. Ik zocht vooral extern bevestiging en luisterde te weinig naar mezelf.

Dankzij het Doorbraaktraject heb ik weer een gevoel van verbinding met mijn lijf! Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn innerlijke stem. Er is nu ruimte om mijn echte ik te leren kennen, om haar steeds meer te gaan zien. De drang naar het zoeken van validatie van buitenaf is kleiner. Ik voel me welkom in de wereld en waardevol!

Marc maakte voor mij het verschil doordat hij doorpakt. Hij is niet lief om egostrelend te zijn en daarmee klanten ‘te winnen’. Hij is duidelijk in wat hij biedt en wat hij van je verwacht. Zijn humor is prettig en hij creëert een hele veilige omgeving waarin het makkelijk is je over te geven aan het proces. Hij geeft vertrouwen dat je als persoon goed bent zoals je bent en meer kunt groeien.

Anna Bruggeman

Voor dit traject zette ik mijzelf volledig in de wachtstand, bleef zoeken naar bevestiging buiten mezelf en durfde niet op mezelf en mijn gevoel te vertrouwen. Ik zat fysiek zo vol spanning en zo vol angst. Na de eerste sessie voelde ik al dat ik dat allemaal kwijt was. Ik denk dat ik er niet gezonder op was geworden als ik dit niet was aangegaan. Ik had ook niet de moeder kunnen zijn die ik wil zijn.

Sinds het Doorbraaktraject ervaar ik ruimte, lucht en de regie. Problemen en emoties van anderen gaan niet meer met mij aan de haal. Ik kan er voor anderen zijn door mezelf te zijn. Ik durf (en wil!) mezelf laten zien. Ik ben nog steeds onder de indruk. Het is heerlijk om het gevoel van licht altijd bij mezelf op te kunnen roepen, als mini shotjes van happiness.

Debbie Dijjers

Tot hier gekomen?

 

Stop met scrollen, het is tijd voor jouw doorbraak!