fbpx

About Me

“Optimaal leven was niet vanzelfsprekend voor mij maar toen ik kennismaakte met  Ademcoaching veranderde alles en werd ik de winnaar in mijn eigen leven”  

Hoi, ik ben Marc

Inspirator, trainer, gecertificeerd Ademcoach en hypnotherapeut

Optimaal leven was niet vanzelfsprekend voor mij. Jarenlang rommelde ik met mijn eigen gezondheid. Ondanks dat ik sportief talent had, zat winnen er voor mij niet in. En ook later als militair bij de Koninklijke Landmacht heb ik nooit het beste er uit kunnen halen. Ik wist simpelweg niet hoe.

Na 8 jaar verliet ik Defensie en ging aan de slag op een kantoor. Achter een bureau. Niks voor mij en na ruim twee jaar kwam ik flink overspannen thuis te zitten.

Ik moest dingen anders doen. Ik wist dat als ik zo door zou gaan het echt verkeerd af zou lopen. Met mijn lichaam, mijn zelfvertrouwen en uiteindelijk ook met mijn relatie.

Toen kwam de ademhaling op mijn pad. Door meer bekend te raken met mijn eigen ademhaling en deze te optimaliseren ontdekte ik steeds meer mijn ware potentieel.

Na jaren van verdieping en ervaringen opdoen, deel ik mijn passie en kennis met de wereld. Ik doe niets liever dan mensen inspireren, trainen en coachen om goed voor zichzelf te zorgen zodat zij optimaal kunnen functioneren en kunnen winnen in hun leven! 

Ik werk met ambitieuze vrouwen en zelfbewuste onderneemsters

Mijn aanpak en waarden

Alles wat ik doe, doe ik met de volle 100%. Met al mijn passie en enthousiasme deel ik alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd en houd niets achter. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Bullshit prik ik snel doorheen en ik kom graag tot de kern van een probleem. Ik houd van praktische zaken en deel verhalen, tips en tricks die jij direct toe kunt passen in je leven.

Mijn Big Five for Life:

Gezondheid op #1.
Relatie en gezin als fundament.
Oprecht en hardop lachen.
Energie steken in positiviteit.
Inspireren en activeren.

Samen maakt dat GROEI. Van nature ben ik onwijs nieuwsgierig en leer ik graag. Vroeger over oorlogen en snelle auto’s. Vandaag de dag ontwikkel ik mezelf als mens, echtgenoot en ondernemer.

Een greep uit mijn ervaring:

  • Fundamentals trainer @ Crossfitt aan het IJ
  • Bootcamp- & Obstacle trainer @ MR-T 
  • Workshops- & training voor ondernemers
  • 8 jaar Koninklijke Landmacht

Mijn opleidingen

  • Opleiding tot Ademcoach – Herleva Opleidingscentrum
  • NLP Basics
  • Breathing intensive – Kasper van der Meulen
  • Seminar ‘Sleep’ – Elke dag uitgerust opstaan
  • Hypnose (oktober 2019)

HypnoBreathwork experience

Ontdek hoe dé adem, de tool die je altijd bij je hebt, heel eenvoudig kan zorgen voor rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en helderheid in je leven!

Online Programma

Leer in 30 dagen hoe je meer rust voelt, je doelen helder hebt en meer energie hebt om deze te behalen.

Persoonlijke coaching

100% aandacht voor jou persoonlijk zodat jij eindelijk rust in je hoofd krijgt én richting in je leven. Vraag nu een gratis doorbraak assessment aan.

"Marc leidt de ademsessie in goede banen en gaf goede aftercare. Hij is goed in zowel het fysieke deel (het ademen) als ook het mentale deel (het coachen en doorprikken)."

Tineke Zwart – Businesscoach

"Na de sessie voelde ik mij ontspannen en mentaal helder. Marc is een top kerel: empatisch, goede luisteraar, gedreven en groot hart."

David Keizer – Ondernemer 

"Marc is professioneel en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt"

Marja – Fanatiek Crossfitter