fbpx

OWN YOUR DAY

Live training @ De Bewustzijn School, Amsterdam

Rust in je hoofd, energie in je lijf

precies wanneer JIJ dat wilt

“Wat kan ik doen wanneer mijn hart in m’n keel zit op het werk? Hoe overleef ik mijn lunchdip? Hoe haal ik het beste uit mezelf en het meest uit mijn tijd?”

Tijdens OWN YOUR DAY leer je alles wat je moet weten om als een baas door de dag te komen. Om als een topsporter te focussen en te presteren op de momenten dat het nodig is en daarna weer te herstellen om dit de volgende dag weer fris aan de startlijn te verschijnen.

We combineren eeuwenoude kennis met moderne technologie om krachtige gewoontes te creëren die jij mee naar huis kunt nemen en direct toe kunt passen.

Een van deze tools is de ademhaling. Deze heb je altijd bij je en kan gedurende de dag je grootste bondgenoot zijn, of een handrem op alles wat je doet. 

Wil jij rust in je hoofd, energie in je lijf en focus op wat jij belangrijk vindt?

Dan is OWN YOUR DAY precies voor jou.

Over Marc

“De juiste ademhaling veranderde mijn leven”

Ik wist dat er meer in zat, het leven dat ik tot dan toe had geleefd was vooral ‘leuk meedoen’. Ik leefde volgens de regels van een ander. Onbewust probeerde ik te voldoen aan verwachtingen van mijn omgeving: met sport, mijn bedrijf, geluk, met alles.

Ademhaling gaf me inzicht in wie ik werkelijk ben. Het hielp me blokkades op te heffen en het creëerde ruimte voor nieuwe avonturen. Meer en meer ontdekte ik dat ademhaling de afstandsbediening is tot hoe ik me voelde: Drukte ik op een andere knop, kreeg ik een ander resultaat.

Na intens veel onderzoek, opleidingen en de officiële certificering tot ademcoach begeleid ik mensen met behulp van ademhaling naar het leven waar ze van dromen!

Deze winnaars gingen je voor:

Marc zijn workshop was fijn! Rustige setting met heldere uitleg over waarom ademhaling zo belangrijk is en hoe je het in kan zetten om gezonder en energieker te leven. Ik heb weer een aantal mooie punten mee naar huis genomen om mee aan de slag te gaan.

Zo heb ik pasgeleden ook een één op één ademsessie gedaan waarbij ik heel goed begeleid werd. Ik voelde me op mijn gemak en veilig waardoor ik diep kon gaan en emoties uit mijn systeem kon laten. Bedankt!

Baydir Hoefsmit

 

Verhelderende en zeer leerzame ademhalingsworkshop gehad. Ik denk nu bewuster over mijn ademhaling na en in welke staat ik mijn ademhaling wil hebben!

Annelies van Bakel

Een duidelijke workshop over verschillende manieren van ademhaling die er voor kunnen zorgen in welke staat van zijn je wilt komen/zijn. Door de oefeningen wordt het voor jezelf ook duidelijk en kun je aan de slag!

Gerdine Kouwer

Marc is helder in z’n uitleg en geeft een duidelijke beschrijving hoe het lichaam betreft ademhalen werkt, en waarom welke ademhalingstechnieken goed toe te passen zijn om meer uit het dagelijkse leven te halen. Ik heb de workshop bij Marc gevolgd: aanrader!

Wesley Tax

Praktische details

Datum, tijd en investering

Dinsdagavond van 19.00u tot 20.30u

28 januari, 11- en 25 februari,

10- 24 maart

mini-investering: 22,-

Locatie

De Bewustzijn School
Keizersgracht 467
1017 DK Amsterdam