fbpx

In 30 dagen

Rust in je Hoofd programma

Stop met piekeren, krijg meer zelfvertrouwen en uiteraard: Rust in je hoofd!

In slechts 30 dagen.

Marc Rietvink

Dit programma is voor jou als jij:

 • Veel in je hoofd zit
 • Continu twijfelt aan wat je doet
 • Je druk maakt om de mening van anderen
 • Regelmatig piekert
 • Baalt dat je vast zit en dat je niet doet wat je écht wilt.

En: Als je daar vanaf wilt!

Marc Rietvink

Je verlangt naar:

 • Rust in je hoofd
 • Controle over hoe je je voelt
 • Stoppen met piekeren
 • Vanuit zelfvertrouwen je eigen keuzes gaan maken
 • Stoppen met uitstellen zodat je kunt groeien in je bedrijf

Dikke vette YES? Lees dan snel verder!

Dit levert het ‘In 30 dagen Rust in je Hoofd-programma’ je op:

 • Praktische tools voor Rust in je hoofd!
 • Leer hoe je kunt stoppen met piekeren
 • Meer zelfvertrouwen
 • De vrijheid om op jouw manier jouw doelen te gaan halen
 • Vrijheid!

We werken met de unieke, bewezen succesvolle HypnoBreathwork methode. In 4 weken ga je met behulp van video’s, uitleg en simpele oefeningen aan de slag.

Daarbij is er 1x in de 2 weken een (online) LIVE sessie zodat je al je vragen kunt stellen en eventuele obstakels kunt bespreken / doorbreken.

 

“Ik had echt het gevoel dat het tijd was om iets te gaan doen in plaats van alleen maar te dénken over veranderingen die ik voor mezelf wilde. Ik wilde graag liever zijn voor mezelf en meer zelfvertrouwen ervaren. Door de oefeningen en ankers heb ik nu tools om uit mijn hoofd te komen. Ik ben me nu ook bewust van de keuze die ik heb om zelf te kiezen hoe ik reageer op gebeurtenissen. Marc is lekker direct, rustig en met volle aandacht aanwezig tijdens de sessie!” – Martine

Deze bewezen effectieve stappen ga je doorlopen:

Helderheid

Waarschijnlijk heb je nu heel veel ideeën, pieker je veel en je loopt vast in je leven.

Daarom gaan we meteen zorgen voor Helderheid zodat je via de kortste route jouw verlangen realiseert. 

Uit je hoofd in je lijf

Als je geen contact meer hebt met je gevoel, zit je vast in je hoofd. Dat werkt niet, toch? Daarom ga je op een simpele manier ontdekken hoe de ademhaling voor je werkt, zodat je weer controle krijgt over hoe je je voelt. 

Loslaten & Vertrouwen

Stap voor stap zorgen we er voor dat jij kunt gaan loslaten wat je niet meer nodig hebt. En maken we ruimte om te bouwen aan je zelfvertrouwen zodat je keuzes kunt maken waar je echt achter staat!

Vrijheid!

Je leert hele praktische oefeningen zodat jij altijd rust en een vrij gevoel kunt oproepen.
In elke situatie. 

We gaan voor duurzaam resultaat, rust in je hoofd en echte vrijheid!

Over mij

“Breathwork en hypnose veranderde mijn leven”

Marc Rietvink

Ik wist dat er meer in zat, het leven dat ik tot dan toe had geleefd was vooral ‘leuk meedoen’. Ik leefde volgens de regels van een ander. Onbewust probeerde ik te voldoen aan verwachtingen van mijn omgeving: met sport, mijn bedrijf, geluk, met alles.

het leverde me niets op, behalve een hoop stress, druk en uiteindelijk tot twee keer aan toe overspannen in mijn baan.

Daar was ik klaar mee, ik wilde mijn éigen regels maken! Mijn eigen leven creëren en ik wilde stoppen met ‘meedoen’ en eindelijk gaan winnen!

Ademhaling gaf me inzicht in wie ik werkelijk ben. Het hielp me blokkades op te heffen en het creëerde ruimte voor nieuwe avonturen. Meer en meer ontdekte ik dat ademhaling de afstandsbediening is tot hoe ik me voelde: Drukte ik op een andere knop, kreeg ik een ander resultaat.  Daar kwam hypnose bij! Doordat ik met deze tool nog dieper kon communiceren met het onderbewuste, lukte het me om binnen een paar sessies van jarenlange belemmerende overtuigingen af te komen. Waar ik mezelf eerst niet durfde te laten horen of zien, stond ik nu opeens moeiteloos op de voorgrond en durfde ik eindelijk zichtbaar te zijn!

Na intens veel onderzoek, opleidingen en de officiële certificering tot ademcoach en hypnotherapeut, begeleid ik mensen naar een VRIJ leven zónder blokkades en mét zelfvertrouwen!  

Dit zeggen anderen: 

Ik had het gevoel niet goed genoeg te zijn en dit kwam steeds in allerlei gebieden van mijn leven terug waardoor ik vaak vast liep. Nadat ik hier jarenlang tegenaan liep, was ik er helemaal klaar mee! Na de intake met Marc voelde het goed en had ik het gevoel dat het mogelijk was om hier na al die tijd toch verandering in te brengen.

En dat is gelukt

Hanneke de Groot

Ik maakte mij veel te druk wat anderen overal van vonden in plaats van te luisteren naar wat ik zelf wilde en voelde. Ik was niet happy in mijn huidige baan en mocht oude patronen doorbreken.

Ik heb veel losgelaten en ben terug bij mezelf!

Savanna Keissen

Ik wilde heel veel, maar kwam niet in actie. Na de sessie en de dag erna heb ik al meer gedaan dan in de afgelopen weken bij elkaar: Gewerkt aan mijn website, mijn online aanbod, een afspraak gemaakt bij een nieuwe sportschool, een planning gemaakt! WOW!. Voor mij betekent dit heel veel! Zoals naar voren kwam: DAADKRACHT! In actie komen en doen wat ik moet doen. 

Marleen van der Horst

Ik had mijzelf volledig in de wachtstand gezet, bleef zoeken naar bevestiging buiten mezelf en durfde niet op mezelf en mijn gevoel te vertrouwen. Ik zat fysiek zo vol spanning en zo vol angst. Al heel snel was ik dit kwijt! 

Dankzij de HypnoBreathwork methode van Marc ervaar ik ruimte, lucht en de regie. Problemen en emoties van anderen gaan niet meer met mij aan de haal. Ik kan er voor anderen zijn door mezelf te zijn. Ik durf (en wil!) mezelf laten zien. Ik ben nog steeds onder de indruk. Het is heerlijk om het gevoel van licht altijd bij mezelf op te kunnen roepen, als mini shotjes van happiness.

Debbie Dijjers

 

Ik merkte dat ik spanning ervaar van de druk van mijn bedrijf. Na de sessie voelde ik mij rustiger en ‘in control’. Marc leidt de sessie in goede banen en gaf goede aftercare. Naast dat hij goed is in fysieke deel (het ademen) is hij ook heel goed in het mentale deel (het coachen en doorprikken). 

Tineke Zwart

Ik  merkte dat ik mezelf op allerlei manieren klein hield. Daarbij miste ik de connectie met mezelf en met anderen om mij heen. Dankzij de HypnoBreathwork methode ervaar ik meer rust en vrijheid en heb ik meer helderheid in wat ik wil. Ik weet waar ik op vastliep en heb nu een manier gevonden om dit los te laten!

Marielle Dekker

Wil jij in 30 dagen meer rust in je hoofd?!

YES! Meld je aan!

Eenmalige investering

Normaal 197,-

Nu slechts 47,- ex btw

Onze programma’s zijn al door veel deelnemers succesvol doorlopen. Ik kan dus met grote zekerheid zeggen dat dit programma je naar jouw gewenste Rust in je Hoofd en vrijheid gaat helpen.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

DAN BIEDEN WIJ 100% NIET GOED, GELD TERUG!

Als je na 14 dagen niet tevreden bent, en je hebt gebruik gemaakt van de support in de community, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven.